Scampi, bläckfisk, blåmusslor, vongole och tomat. (Scampi, squid, mussels, vongole and tomato).
Scampi, vitlök, cocktailtomater, vitt vin, chili och tomatsås. (Scampi, garlic, cherry tomatoes, white wine, chili and tamato sauce).
Högrev (Australiensisk Black Angus) lasagne på Nonno’s vis. (Chuck roll (Australian Black Angus) lasagne a la Nonno’s).
Pappardeller med kalvytterfylé och tryffel. (Pappardeller with veal tenderloin and truffel).
Aubergine, burrata, chili, tomat och vitlök. (Eggplant, burrata, chili, tomato and garlic).
Kycklingbröst, tomat, vitlök, basilika och parmesan. (Chicken breast, tomato, garlic, basil and parmesan).
Oxfilé (Australiensk Black Angus) karljohansvamp, vitlök och grädde, toppas med friterad vitlök. (Tenderloin (Australian Black Angus) porcini, garlic and cream topped with fried garlic).
Scampi, bläckfisk, blåmusslor, vongole och tomat. (Scampi, squid, mussels, vongole and tomato).
Säsongens svampar, parmesan, vitt vin, smör och olivolja. (Seasonal mushrooms, parmesan, white wine, butter and olive oil).
Knaperstekt bacon, äggula, svartpeppar, grädde och parmesan. (Crispy bacon, egg yolk, black pepper, cream and parmesan).