Aubergine, burrata, chili, tomat och vitlök. (Eggplant, burrata, chili, tomato and garlic).
Kycklingbröst, tomat, vitlök, basilika och parmesan. (Chicken breast, tomato, garlic, basil and parmesan).
Oxfilé (Australiensk Black Angus) karljohansvamp, vitlök och grädde, toppas med friterad vitlök. (Tenderloin (Australian Black Angus) porcini, garlic and cream topped with fried garlic).
Scampi, bläckfisk, blåmusslor, vongole och tomat. (Scampi, squid, mussels, vongole and tomato).
Säsongens svampar, parmesan, vitt vin, smör och olivolja. (Seasonal mushrooms, parmesan, white wine, butter and olive oil).
Venezia, Organic, Druvor: Pinot Grigio 680:- Doften är fruktig med inslag av gula stenfrukter, päron, och en fläkt av mint. Smaken är torr och fruktig med inslag av gula stenfrukter och en ton av mineral. (Fruity scent with hints of yellow stone fruits, pears, and a breath of mint. The taste is dry and fruity with hints of yellow stone fruits and a ton of minerals).
Citronsorbet med prosecco och jordgubbssallad. (Lemon sorbet with prosecco and strawberry salad)
Knaperstekt bacon, äggula, svartpeppar, grädde och parmesan. (Crispy bacon, egg yolk, black pepper, cream and parmesan).